Over BedrukJeBril.nl

Zonnebrillen bedrukken!

Wat ooit begon als een studentenproject is uitgegroeid tot één van de grootste ontwerptools voor zonnebrillen. Op www.bedrukjebril.nl is het mogelijk om via een ontwerptool je eigen zonnebril te ontwerpen. Je kunt direct zien hoe jouw bril eruit komt te zien! Nice toch?

De glazen kun je bedrukken door simpelweg een afbeelding up te loaden. Wil je een tekst op de pootjes? Dat kan natuurlijk ook! Bepaal zelf het lettertype en de kleur van de letters! Voor de die-hards is het ook mogelijk om zowel de glazen als de pootjes van je stickerbril te bedrukken.

Verschillende namen of teksten op de pootjes? Geen probleem. Ook dan blijft de staffel werken. Selecteer het aantal brillen dat je wilt bestellen en druk op 'Tekst aanpassen alle pootjes', nu kan je de verschillende teksten invoeren.

Geen gedoe met een minimale afname van 50 stuks. Je kunt bij ons zonnebrillen laten bedrukken vanaf één bril. Dit tegen zeer concurrerende tarieven. Wij zorgen ervoor dat je bril binnen 3 tot 5 werkdagen in een mooi soft-pouch hoesje op de deurmat ligt.

Wij streven er naar iedere klant te behandelen, zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden. Denk hierbij aan gratis verzending onafhankelijk van de afname, geen minimale bestelgrootte en een snelle en servicegerichte afhandeling van je order!
We wensen je veel plezier met het ontwerpen van jouw unieke bedrukte zonnebril.

Team BedrukjeBril.nl
 

Eigen T-shirts ontwerpen

Bedruk ook
je shirt! Ontwerp het hier!
Polariserende Zonnebrillen Koop je Zonnebrillen